Grup La Mútua dels Enginyers
ESTEM TELETREBALLANT PER GARANTIR LA CONTINUÏTAT DEL NOSTRE SERVEI

TORNEM A ATENDRE DE 9H A 19H

A partir de setembre, tornem a atendre a les oficines de Barcelona en horari de 9:00h a 19:00h.

Si necessita venir a fer alguna gestió estarem encantats/des d'atendre'l/a. Per a una millor atenció, és necessari demanar cita prèvia. Tanmateix, l'ús de mascaretes és obligatori i demanem que segueixi les recomanacions de seguretat que se li indiquin.

Aquelles consultes o gestions que no requereixin visita presencial, seran ateses com fins ara per correu electrònic o telèfon.

Des del Grup La Mútua dels Enginyers estem implementant mesures d'higiene i seguretat per minimitzar els riscos de propagació de la COVID-19.


Cobertura davant dels efectes del Coronavirus

TÉ ALGUNA PRESTACIÓ DE PREVISIÓ SOCIAL CONTRACTADA AMB LA MÚTUA?

Si la resposta és afirmativa i és assegurat/da de la prestació de Baixa Laboral, Hospitalització, Despeses Quirúrgiques, Renda d'Invalidesa, Gran Dependència, Dependència Severa, Renda d'Estudis, Renda Jove, Vida, Vida Temporal, Vida Inspirit o Malalties Greus, li serà interessant conèixer la cobertura que l'ofereix davant els efectes del Coronavirus (Covid-19).

Facilitats davant les conseqüències del Coronavirus

VETLLEM PER LA PREVISIÓ SOCIAL DELS MUTUALISTES I ELS PROTEGIM DE LES CONSEQÜÈNCIES ECONÒMIQUES D'IMPREVISTOS PERSONALS I PROFESSIONALS.

En aquests moments, a més de les cobertures que ofereixen les prestacions subscrites per les persones mutualistes, oferim un ventall de facilitats per fer front a les greus conseqüències econòmiques derivades del Coronavirus (Covid-19). 

Superar les dificultats econòmiques

MESURES PER A AUTÒNOMS I EMPRESES

Consulti l'informe de Roca Junyent sobre les Mesures per a autònoms i empreses per superar les dificultats econòmiques del COVID-19. 

Informació dels Organismes Oficials

CONSULTI AQUÍ LA INFORMACIÓ

Resum de les informacions més destacades dels diferents Organismes Oficials en referència a la crisi del Coronavirus (Covid-19).